Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: https://www.happyschool-za.sk.

Prevádzkovateľom týchto webových stránok je občianske združenie IČO: 53876229

https://ives.minv.sk/rmno/

Aké údaje o vás zbierame, prečo a ako s nimi nakladáme

Ak ma kontaktuje záujemca o služby, poskytne nám meno a priezvisko, emailovú adresu a väčšinou aj telefónne číslo a IP adresu. Tieto údaje využívame výhradne na komunikáciu s daným klientom, resp. záujemcom. Ak sa nedohodneme na spolupráci, prípadne spolupráca skončí, spomenuté údaje uchovám v marketingovej databáze. Ak si klient želá, údaje vymažeme.

Automatické spracovanie údajov o návštevníkoch

Aby sme vedeli koľko ľudí chodí na web, odkiaľ prichádzajú a na ktoré podstránky webu klikajú, používame nástroj Google Analytics od spoločnosti Google, Inc. Tento nástroj mi poskytuje iba anonymizované informácie o používateľoch mojich webových stránok. Na tento účel som so spoločnosťou Google, Inc. uzavrel spracovateľskú zmluvu.

Vieme koľko vás je, z akého ste mesta, ako dlho ste boli na stránkach a z ktorých podstránok ste opustili stránku. Viem aj to či ste muž alebo žena, váš približný vek a to či ste na stránky prišli z vyhľadávačov (Google, Bing), sociálnych sietí (Facebook, Twitter, LinkedIn) alebo ste priamo do prehliadača zadali www adresu stránky.

Vaše práva

  1. máte právo nahliadnuť do údajov, ktoré o vás evidujeme a spracúvame.
  2. máte právo požiadať ma o výmaz vašich údajov z databázy a my sme povinní Vašej žiadosti bezodkladne vyhovieť
  3. máte právo požiadať ma o opravu, prípadne doplnenie údajov, ak sú nesprávne
  4. ak máte podozrenie, že neoprávnene nakladáme s vašimi údajmi, máte právo obrátiť sa na orgán dozoru, ktorým je v Slovenskej republike Úrad na ochranu osobných údajov.

Zabezpečenie

Všetky údaje, ktoré nám poskytnete cez stránku sú zabezpečené platným šifrovacím SSL certifikátom Let’s Encrypt a protokolom https. Vďaka tomu sú počas prenosu po internete v bezpečí.

Záväzné vyhlásenie

  1. Pri nakladaní s vašimi osobnými údajmi sa riadime platnými zákonmi a Ústavou Slovenskej republiky a nariadeniami Európskej únie (GDPR), ale tiež dobrými mravmi a zásadami slušného správania.
  2. Údaje uchovávame v bezpečí a iba nevyhnutne dlhú dobu, maximálne však 36 mesiacov (3 roky).
  3. Vaše údaje neposkytujeme a ani nepredávame tretím stranám, pokiaľ mi tak neukladá zákon.
  4. Nerozposielam nevyžiadanú poštu (SPAM).

Upozornenie

Z niektorých častí stránky odkazujeme aj na weby tretích strán (iných prevádzkovateľov). Za ich obsah však a súlad s právnym poriadkom nenesieme zodpovednosť.

Komentáre

Na našej stránke nezanechávajú návštevníci komentáre. Preto žiadne údaje nezbierame.

Multimédiá

Návštevníci webu nemôžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Súbory cookies

Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok.

Vložený obsah z iných webových stránok

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

S kým zdieľame vaše údaje

Vaše údaje zdieľame s Analytics, Mailchimp a WordPress, Cookiebot. Ak požadujete obnovenie hesla, vaša adresa IP bude uvedená v e-maile na obnovenie hesla.